pondělí 2. května 2011

Mistrovství republiky - deváté místo

 V uplynulém víkendu odehrály naše starší žečky finále mistrovství republiky v Brně. Poctivě jsme se pět týdnů připravovali abychom uhráli slušný výsledek . Po velice úspěšném prvním kole jsme se namlsali a mysleli vysoko.
V základní skupině jsme začali se Slávií Praha- po tuhém boji jsme vyhráli 2 : 0.  Následoval Liberec o kterém jsme měli dost informací a přes naši snahu to na budoucího mistra republiky nestačilo. Soupeř byl výborný.
             Zleva - Jiří Lón - trenér, Míša Konečná, Šáry Vašicová,Naty Trávníčková,Sára Klajblová,
                         Marťa Šenková, Ali Glavanová, Miloš Papcun
             Spodní řada - Renča Janáková, Kája Pavelková, Kača Marešová  

V sobotu ráno v posledním a nejdůležitějším zápase skupiny narazili na Kralupy. Byla to bitva se vším co patří k volejbalu . Vedli jsme ve třetím setu 15 : 14 ,ale poslední krok jsme neudělali prohráli jsme 16 : 18 . Do semifinálové skupiny jsme se dostali se dvěma porážkama a to bylo špatné. Proti domácímu Brnu jsme předvedli nejhorší výkon v turnaji a prohráli. Následoval náš nejlepší výkon na turnaji proti Olympu Praha kdy po prvním prohraném, ale vyrovnaném setu naše útočící hráčky rozstřílely bezradné soupeřky 25 : 13 a uvedli do varu zhruba patnáct našich fanoušků na tribuně. Ve tředím setu jsme začali dobře , dlouho se drželi , ale nakonec padli 15 : 11. Krásný zápas , výborný výkon. Olymp nakonec skončil stříbrný.V posledních zápasech turnaje o umístění jsme porazili dvakrát Přerov a Hlincovku.  Holkám patří pochvala , nemají se za co stydět a být devátý v republice - dobré!!
Zápasy se dají najít a přehrát na TV COM .

Žádné komentáře: