neděle 6. května 2012

Skvělé holky vezou STŘÍBRO !!!

Starší žačky odehrály svou poslední letošní velkou akci, v Přerově bojovaly na mistrovství republiky. V pátek a v sobotu ráno  v základní skupině přehrály všechny soupeře a vytvořily si dobrou pozici.  Následovaly souboje s Brnem, Olympem Praha nakonec s Přerovem. Prohráváme jen s Olympem a jsme mezi nejlepšími čtyřmi! Skvělé. V semifinále čeká holky skvělá Příbram. Hrajeme výborně a vypjatou bitvu zvládáme 2 : 0. A jdeme do finále, kapitánka má splněno, protože již před turnajem nekompromisně oznámila -Jedu si pro medaili!!
Čeká nás skvěle hrající Prostějov, který zatím přehrává soupeře rozdílem třídy. Začínáme s respektem, dostáváme se pod tlak a prohráváme první set. Změníme trochu taktiku, holky začínají plnit co se domluví , vedeme od začátku a srovnáváme na 1 : 1. Ve třetím setu se bohužel přestává dařit Káje na náhře a Karina nepoloží žádný balon. Naposledy vedem 7 : 5 , unavené družstvo bojuje, dvakrát srovnáme skora, ale končíme
- vše přes Martinu. Prohráváme 13 : 15.... na holky přichází okamžik zklamání, který přechází v radost kdy se jim na krku zatřpytí stříbrná medaile. Obě družstva jsou odměněna bouřlivým potleskem naplněné haly. Je potřeba uznat, že Prostějov byl lepší.
 Naše holky udělaly spoustu bodů pro naše Sportovní středisko, za což jim patří velký dík !!

Velký dík patří všem rodičů za neutuchající povzbuzování, podporu - prostě byli jste skvěli. Všem našim trenérům, kamarádům a fanouškům, kteří si udělali čas a přijeli.
                                                                      DĚKUJI !!!!

                                                   Holky byly jste skvělé celou sezonu !!!!!!!

Vrchní řada zleva: Lucka Navarová,Makina Reichová,Marťa Šenková,Míša Fenclová,Karina Tylšerová,Naty Zemánková
Prostřední řada zleva: Renča Janáková,Kača Budišová,Jana Římská
Dole : Kača Marešová, kapitánka Kája Pavelková





2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Milý pane trenére,dřív než začnete o někom psát,že nepoloží žádný balon,je dobré podívat se na videozáznam z finálového utkání(www.tvcom.cz).Tam je jasně vidět,která z hráček dostala v tiebreaku balon od bloku pod nohy,v zápětí další útok vyhodila do autu a třetí míč pouze uhrála.Je s podivem,že tak skvělá hráčka,přes kterou šel podle vás každý útok a byla tahoun družstva,nedotáhla zápas o mistra rep. k vítězství.Další z tak velkých opor se právě ve finále taky přestalo dařit.Možná díky nim získala UP 2.místo.Bohužel chválením se z dívek skvělé hráčky nestanou,jen tím co je naučíte na tréninku,ale to přece víte.Pochvalu za výborný výkon zaslouží všechny hráčky !!! Makaly totiž celou sezonu poctivě pro tým.

Anonymní řekl(a)...

Doufam,ze kdyz jste je tak vyborne pripravil, budete s nimi i pokracovat?