čtvrtek 26. června 2014

Sezona ukončena pojďme si ji zhodnotit

 V neděli jsme skončili sezonu 2013 / 2014 a tak je potřeba se dát do gala, utáhnout kravatu a zhodnotit.Všichni jsme přežili a až na nešťastnou Zuzku a její zlomovou ruku v úplném závěru sezony i bez vážnějších úrazů. Pokud zhodnotíme jednotlivá družstva tak -
- přípravky na dvou místech Olomouce a počet začínajících volejbalistek blížící se 70 , no není to paráda, je, ale hlavně vydržet.
- žákyňky , tak i zde válcujeme okolní oddíly a v trojkovém poháru posíláme do boje 11 družstev, začátky těžké, ale krásné, nesmlouvaví trenéři, spousta nadějných hráček do budoucna.Soutěž jsme nevyhráli,ale nadšení a chuť hrát za jedna!
- mladší žačky, zde vzhledem k malému počtu starších žaček ( ano, hlavně vydržet.....) čtyři hráčky působily v tréninkové skupině starších a tak mladičké družstvo statečně bojovalo v krajském přeboru aby skončilo těsně za stupni vítězů, holky předvedli výborný výkon na domácím mezinárodním turnaji.
- starší žačky, družstvo, které již prodává to co se holky za čtyři roky naučily a tedy takzvané naše Áčko.
Letos jsme měli velmi slušný ročník. V Českém poháru jsme se sice nedostali do první osmičky, ale následné dvě akce ukázaly naši sílu. Holky napřed uhrály baráž o ligu kadetek ( a v to zde jak jsem slyšel nikdo nevěřil....) a následně na mistrovství republiky vybojovaly velmi pěkné šesté místo. A po delší době se v kádru objevila hráčka, která jezdí na reprezentační srazy. Do kadetek odchází šest hráček, dobrých hráček.
- kadetky, prostě skvělá parta, něco takového již velmi dlouho nepamatuji. Holky celou sezonu poctivě makaly a je potřeba férově říct, že to ne vždy byl úžasný volejbal v zápasech, až někdy trenérky bolela hlava,ale bojovnosti zde bylo na rozdávání a hlavně holky to fakt bavilo!

Poděkování - všem našim trenérům ( někdo by jim fakt poděkovat měl ) A tak tak činím . Zvláště olomoučtí,hodin,hodin....něúrekom !
                  - všem obětavým rodičům pomáhajících s dopravou na zápasy a vytrvalé povzbuzování
                                   BYLI JSTE SKVĚLÍ - ZACHOVEJTE NÁM PŘÍZEŇ
                                                                   DĚKUJI  !!!!!            
MP

Žádné komentáře: