neděle 2. října 2016

První kolo KP mladších žaček - velmi vyrovnané boje

 Jen týden po kvalifikaci začala soutěž mladších žaček ostrými souboji o body do celkové tabulky KP.  A- družstvo hrálo na palubovce v Šumperku v první skupině. Již první turnaj ukázal, že soutěž bude hodně, hodně vyrovnaná, První zápas se Šumperkem jsme odehráli vítězně stejně jako před týdnem. Následoval dlouhý zápas s Českou Třebovou kdy nevyužijeme dvě možnosti k ukončení zápasu - druhý set prohrajeme 28 : 30, holky jsou z toho evidentně vykolejeny a následně prohrají i set třetí.
 Po dvou odehraných zápasech mají všichni jedno vítězství. Čeká nás Hanácké derby s Prostějovem, kdy v prvním setu nehrajeme dobře, soupeř lépe přihrává a je daleko odvážnější. Soupeř, je odvážnější i v dalším průběhu, ale dělá u toho víc chyb a tak na konci slavíme vítězství 2 : 1 a v prvním turnaji končíme na druhém místě.
 Hodnocení kapitánky Klárky Ambrůzové :  Dnes jsme se potkali s hodně těžkými soupeři a myslím si, že náš výkon nebyl zase tak špatný. V tiebreaku s Prostějovem jsme zabojovali, ale naopak jsme měli stejně zabojovat i v zápase s Českou Třebovou. Šumperk byl lehčím soupeřem a myslím si, že se nemáme za co stydět. 
 B- družstvo opět hrálo v Prostějově. Ve třetí skupině se hraje na tři sety za účasti tří družstev. 
Zde je komentář trenérky Lenky : První zápas holky vyhrály soustředěným výkonem nad Prostějovem 3:0. Velká pochvala celému družstvu za vyrovnaný výkon . Ke druhému zápasu holky nastoupily plny optimismu, ale soupeř z Moravské Třebové nás zaskočil, neboť podával vyrovnaný výkon při hře v poli, měl dobré podání a měl ve svých řadách i šikovnou smečařku, což holky hodně překvapilo. První set se holky hodně bály jejich útoků a zapomněly hrát  svoji hru. V druhém setu se hra vyrovnala, ale ještě se nám nepodařilo vyhrát. V třetím setu holky po velmi bojovném výkonu celou dobu vedly a nakonec v dramatické koncovce i set vyhrály. V druhém zápase patří pochvala Elišce.


Žádné komentáře: