pondělí 15. května 2017

Memoriál se vydařil po všech stránkách

 Plná sportovní hala mladých volejbalistek ze tří států - to byl letošní již desátý ročník memoriálu Jirky Lóna. Na úvod jsme přivítali Jirkovu dceru Kateřinu aby se následně roztočil kolotoč zápasů. A je potřeba říct, že zvláště zahraniční konkurence zvedla volejbalovou úroveň velmi, velmi vysoko.
Naše A-družstvo ve skupině se nejprve samo porazilo se Žilinou, kdy jsme udělali neuvěřitelné množství chyb v útoku a soupeř jen klidně a trpělivě čekal až se zlikvidujeme. Svitavy porážíme podruhé v sezoně. Polský soupeř z Bialsko Biala byl velmi kvalitní a holky většinu zápasu odehrály kvalitně - prohráli jsme, soupeř byl lepší. V semifinálových zápasech 2x vyhráváme, abychom v souboji o deváté místo narazili na velkého rivala z Prostějova. A poslední zápas v sezoně prohráváme
ve třetím setu, škoda. Pro nás turnaj přinesl to co potřebujeme- hrát, hrát....!! Desáté místo jistě není ostuda. B-družstvo..... no vůbec se holkám turnaj nevydařil. Nevyhrály ani set a výkon? No mizerné, mizerné to bylo, jinak se hra -nehra nedá zhodnotit.
Vítězem turnaje se stalo družstvo z Nového Veselí, které ve strhujícím finále poráží Poličku ve třech setech. Bronz putuje do Bratislavy- také dramatický zápas s Bialsko Biala.
 Měli jsme v turnaji 6 zahraničních účastníků a všichni se umístili do osmého místa. Prostě přijela kvalita!
 Děkuji celé úžasné partě, která se na turnaji podílela. Jste skvělí, jen jsem si to potvrdil !!
Fotky -     http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/

Žádné komentáře: