neděle 26. listopadu 2017

Hráli jsme v Prostějově, Šumperku.

 V dalším kole KP mladších žaček jsme hráli na palubovkách v Prostějově a Šumperku a dnes nám to vůbec nešlo. A-družstvo odjelo do Prostějova povzbuzeno včerejšími výhrami, ale dnes to byl úplně jiný příběh..... S oslabenými domácími jsme prohráli po hanebném statickém a zbabělém výkonu. Přerov jsme spíš ubojovali než abychom jej přehráli. S Moravskou Třebovou byl již výkon lepší, ale daleko od mých představ. Pohyb k balonu naprosto mizerný a hlavně je potřeba se přestat bát...
Přesto někoho pochválím - Deny byla v pohybu pod balon dobrá, jediná. Dnes jsem měl ke spokojenosti opravdu hodně daleko.
B-družstvo. Věřili jsme, že by družstvo mohlo udržet druhou skupinu nepovedlo se. Zhodnocení Marcely :   Stále nám chybí chuť hrát a vyhrát, balóny okolo nás lítají a my je necháme padat a k soupeři jej většinou přepinkáváme doprostřed!!! Světlé chvilky se najdou, kdy holky bojují v poli, vybírají těžké míče i smeče, samy útočí a tím velmi škodí soupeři, ale tohle nasazení nám vydrží maximálně set. Takže umíme, ale nedokážeme zúročit... bohužel. Pochvala pro Lucku Jančíkovou, dnes hrála nejlépe (pohyb k míči, tak jak to má vypadat).

Žádné komentáře: