pondělí 29. října 2012

Kvalifikace za námi - cíl nesplněn.......

 Uplynulý víkend byl ve znamení kvalifikace do Českého poháru žaček. Hrálo se na dvou místech v Bílovci a v Brně vždy po dvanácti družstvech. My vyslali do Bílovce dvě družstva. Vždy je těžké odhadnout sílu soupeřů nicméně jsme věřili, že A družstvo by mohlo proniknout do první čtyřky a B družstvo snad dosáhne na místo osmé. Po velice solidním výkonu minulý týden v 1. lize kadetek jsme byli mírně optimističtí.
Bohužel realita byla jiná,  Áčku se nepodařilo porazit nikoho ze silnějších družstev, ani set v těchto zápasech neuhrálo a v některých střetnutích holky hráli hodně, hodně mizerně. Celkově z toho bylo šesté místo, postupujeme do druhé osmičky , ale hlavně zde bylo velké zklamání z toho co jsme předvedli.
B družstvo jelo hlavně na zkušenou obehrát mladé hráčky. Začátek byl pro holky náročný a než se vzpamatovaly tak prohrávaly v prvním zápase 1 : 10, ale zde nastal velký zlom a družstvo plné bojovnic se postupně dostávalo do hry a po boji prohrálo první dva zápasy a Frýdkem a Uh. Hradištěm vždy 1:2.Následující zápasy však již byly nad síly družstva. Celkově holky uhrály desáté místo dvě vítězství a  šest setů.








Žádné komentáře: