neděle 24. března 2013

Český pohár - finále - sedm zápasů - dvacet setů

Dlouhé tři dny s volejbalem strávily naše nejlepší starší žačky na finále nejprestižnější žákovské soutěži . Českém poháru v Bílovce. Nutnost testovat nám velí - jedeme hned ráno. Výsledky to napřed nevypadají špatně, nicméně po srovnání s celou republikou to zase tak slavné není......

Máme to za sebou a jdeme na volejbal. Začínáme se Svitavami - snaživé družstvo zdoláme až ve třetím setu. Následuje kompaktnější družstvo z Tábora - zdolávají nás ve třetím setu a máme pátek za sebou. Sobota začínáme úplně stejně - ve třetím setu nás poráží Chodov, ve druhém setu jen devět bodů a začínáme zvedat hlas. Pomáhá to porážíme Liberec, Frenštát vždy 2 : 1 a Jihlavu s nulou, konečně. Na neděli zůstává jen Kometa Praha a pošesté 2 : 1 opět vyhráváme. Podtrženo sečteno jsme druzí ve třetí osmičce. Nikdo neodehrál víc setů než naše holky. Po minulém roce, kdy byly holky na bedně tentokrát celkově 18 místo.
Pochválit se dá hra v poli, slušný servis, slabina- slaboučký útok, kdy rána opravdu vypadá jinak! a blok ?- no tak pořádný výskok to jen málokdy. Nahravačky jsme točili čtyři, ale organizovat a řídit hru to se ještě musíme naučit.
 Nahoře-Nela, Klárka,Natoš,Terka D., Šárka,Aneta,Naty           Dole- Peťa, Terka K. , Kača




Žádné komentáře: