neděle 3. března 2013

Starší za kadetky,mladší za starší a žákyňky jako hrušky

Sobota nám připravila dokonalý pel-mel.
Starší žačky pro souběh termínů hrály na hale další kolo 1 ligy kadetek a hostily vedoucí celek tabulky z Nového Jičína. Venku holky prohrály velmi hladce a i první domácí zápas byl jednoznačně pro soupeře. Ale druhý zápas byl jiný ve všech směrech. Prohráváme první set, ale holky zvedají hlavu, vyberou několik těžkých míčů , nadšení i víra ve vlastní um se zvedá- holky vyhrávají 3 : 1. Velmi, velmi důležité body a největší radost dne. Hvězdou zápasu dnes byla jednoznačně NELA !!

                                                 
                                                        Hvězda soboty - Nela Widermanová
Starší žačky B - se poprve v sezoně dostaly do první skupiny KP starších žaček a nevedli si vůbec špatně, srdnatě se praly s Přerovem i Prostějovem, ale tam to bylo nad jejich síly, radost z vítězství poznaly po zápase s Uničovem. Pochvala pro Agnes za velmi odvážný výkon v útoku !
Mladší žačky - se musely zapojit do KP starších žaček . Holky poznaly jak vypadá volejbal starších a logicky na Prostějov a Přerov nestačily, s Uničovem uhrály set a naše starší žačky B dokonce porazily. Vůbec to nebylo špatné a drobná pochvala pro Gábinu.
Žákyňky cestovaly až do pardubického kraje do Lanškrouna. Ve zdejší pěkné hale se odehrálo další kolo poháru trojic. Herně to nebylo až tak špatné pokud se nezačalo divočit a zmatkovat, nicméně popadaly ze všech skupin jak shnilé hrušky - nepostoupilo žádné družstvo , příště to prý bude obráceně !!

Žádné komentáře: