neděle 8. září 2013

Ve Frýdku až do finále !!

 Další příprava starších žaček se odehrála na severu Moravy ve Frýdku Místku. Tentokrát jsme vzali dvě družstva, aby se co nejvíc hráček dostalo do hry. Na A-družstvo čeká hned na začátek silný soupeř z Polska, VC Ciezyn. Než se vzpamatujeme a dostaneme do tempa prohrajeme první set, trochu holkám domluvíme nicméně prohrajeme 1 : 2. S následujícími soupeři z Přerova a Bílovce B vítězíme hladce. Semifinálová skupina přináší dva lehčí soupeře a tradičního rivala z Prostějova. Máme větší údernou sílu a neprohrajeme ani set. V souboji o postup do finále hrajeme s velice bojovným družstvem ze Slovenska
VK Hnúšťa - soupeř vždy uhraje pouze 18 bodů- jsme ve finále ! Opět družstvo VC Ciezyn , holky jsou nažhavené- oplatíme jim porážku!! Jenže u severních sousedů se hraje výborný volejbal. Předvádíme výborný výkon, plná hala je na naší straně. Bohužel se odveta nepovedla, opět prohráváme 1 : 2.
B- družstvo jelo na zkušenou a patřilo  k nejmladším na turnaji. Počáteční respekt ke všem soupeřům se v neděli změnil  v bojovnou partu, která také poznala chuť vítězství. Celkově byly holky čtrnácté.
Holky všechny jste nám dělali velkou radost.


Žádné komentáře: