neděle 20. října 2013

Volejbalový víkend pro všechny - nebyl povedený

 V uplynulém víkendu vyběhly na palubovky všechny naše hráčky, od těch nejmladší po nejstarší. A chtělo by se napsat - raději zapomenout.
Žákyňky       -  vyzkoušely první turnaj v trojkovém volejbale. Hodnocení trenéra bylo- Dobré. Já říkávám,        že to je za tři, ale asi to bylo lepší a hlavně šlo o to vyzkoušet co umíme na turnaji.
Mladší žačky -   A-družstvo ve Šternberku vyhrálo pouze jeden ze čtyř zápasů a obsadilo ve skupině čtvrté   místo.Prohrát se může, ale hra, tak ta byla naprosto mizerná.
                         B- družstvo okopírovalo první družstvo. I zde jsme očekávali víc.
Starší žačky  -  poprve jsme hráli doma a na sportovní hale. Znojmo, které jsme hostili na tom bylo stejně     žádné vítězství. Očekával jsem tuhý boj, realita byla jiná, neuhráli jsme ani set. Za vše hovoří  hodnocení rozhodčího- na kurtu bylo jen jedno družstvo, které hrálo s chutí a touhou po vítězství- domácí to nebyly.........
Kadetky        -  hostili jsme Bohuňovice a holky uhrály pouze bod, kdy prohrály 2 : 3 a 0 : 3. Trenérka         nemohla hodnotit, přes slzy neviděla............a nebyly to slzy štěstí.

Přesto i tento víkend má svoji hvězdu - je to paní Orvošová a její úžasné věnečky!! Děkujem!


                         

Žádné komentáře: