neděle 25. května 2014

Kafkův memoriál - vezeme medaile !! Skvělé !!

FOTKY - http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/Kafkuv_memorial_2014_-_Jablonec/

Poslední velkou akcí mladých volejbalistek je tradiční Kafkův memoriál, který tentokrát Český volejbalový svaz zorganizoval v Jablonci. V krásné hale napřed proběhlo testování všech 168 hráček ročníku 2000 a mladších a následně se všichni pustili do urputných volejbalových bojů. Naše krajská reprezentace ve které měl náš oddíl zastoupení šesti hráčkami odehrál celkem devět zápasů, kdy v šesti vítězíme a ve třech odcházíme poraženi. Je pro nás velmi dobrou zprávou to, že v základní šestce družstva máme čtyři naše hráčky a holky hrály opravdu dobře. Po posledním zápase zvedáme radostně ruce nahoru - jsme na bedně!!
Neopouštíme úspěšnou vlnu, kdy v roce 2012 máme bronz, minulý rok vítězíme a letos opět bronz. A perličkou je, že naše nahravačka Anďa Kubátová se podílela na všech úspěších! Je evidentní, že se v našem kraji pracuje s mládeží velmi dobře.
Vrchní řada zleva: Gábina Orvošová, Iva Vrtalová, Sabina Kratochvílová (PV), Magda Jehlářová (Př) Kristy Jarošová, Jana Spěváková, Miloš Papcun trenér
Prostřední řada : Míša Vágnerová (Šu), Monča Navrátilová (Un) Hanka Spěváková, Terka Ondroušková (PV)
Dole : Anďa Kubátová, Klárka Dvořáčková ( PV)

Žádné komentáře: