pondělí 12. ledna 2015

Český pohár ve Svitavách jsme zvládli výborně

 První kdo se dostal v letošním roce do hry byly starší žačky, které odjely do Svitav odehrát první celostátní kolo Českého poháru. Po nešťastném posledním kole na Moravě, kdy chybělo hodně nemocných, tentokrát jedeme téměř kompletní. Začínáme s Novým Jičínem a začátek byl výborný. Holky hrají s chutí a nedávají soupeři žádnou šanci. Že příjde slabá chvilka jsem tušil, ale že to bude hned se Znojmem.... s tím jsem opravdu nepočítal. Je potřeba rychle zvednout hlavu. Po boji porážíme Plzeň a s Táborem je to rozdíl třídy.
V neděli nás čekají tři nejtěžší soupeři. Začínáme s Hlincovkou - První set ubojujeme, ve druhém vedeme 16 : 7, přesto jej nedotáhneme k vítězství, nejlepší smečařka turnaje nás nemilosrdně trestá. Vítězíme 2 : 1! Přichází nejkvalitnější zápas turnaje - hrajeme s Kladnem. Soupeř porazil prvních šest soupeřů vždy s přehledem 2 : 0 a hraje výborně, silově, bez chyb, opravdu výborné družstvo. Po skvělém    výkonu jsou naše ruce nahoře- vítězíme 2 : 1. Máme splněno, postup je náš !! V posledním zápase již naše blokařky šlapou vodu.... uděláme radost zaplněné tribuně, když prohráváme 1 : 2.
 Družstvo dostává velkou pochvalu, protože zde již nejsou slabí soupeři. A již teď se holky mohou těšit na souboje v elitní skupině. Pokud budeme kompletní tak věřím, že zde uhrajeme slušný výsledek.
Vrchní řada : Terka Štěpánková, Gábina Orvošová, Kristýna Soldánová, Iva Vrtalová, Kristýna Jarošová,   trenér Miloš Papcun
Prostřední řada : Kristýna Velclová, Jana Spěváková
Ležící :  Anďa Kubátová

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Velká gratulace trenérovi a všem hráčkám k výbornému výsledku i předvedenému výkonu. Kdo se byl podívat určitě nelitoval a viděl vyrovnané a napínavé boje s těžkými soupeři. Jen je škoda, že nás nejezdí fandit víc. Jiná družstva mají podporu 10-15 rodičů, kteří jim dokáží vytvořit skoro domácí prostředí. Jistě by se jim hrálo zase o něco lépe.