středa 29. dubna 2015

Budete soutěžit o 50 tisíc ??

Převzato z webu Českého volejbalového svazu  :
Zatím 15 trenérů volejbalu bylo nominováno do soutěže Díky, trenére, která hledá inspirující příběhy trenérů a trenérek mládeže. Z toho více než polovina vyplnila dotazník na webové stránce www.dikytrenere.cz, který je nutný pro pokračování v soutěži o 100 000 korun na zahraniční stáž. Své trenéry mohou nominovat děti, rodiče svěřenců, příznivci, blízcí, známí aj. prostřednictvím webu Dikytrenere.cz. Čas máte do 14. června.
Projekt Díky, trenére má za sebou měsíc života. Svěřenci nebo jejich okolí poděkovali v nové sportovně-společenské akci víc než 700 trenérům a trenérkám mládeže. Výzvu pak přijalo 400 z nich a už vyplnili dotazník. Z volejbalu bylo poděkováno patnácti trenérům ze všech možných koutů České republiky, z toho pěti trenérkám. Je vidět, že se každým dnem zvětšuje komunita chápající, že nejlepší sportovci nevyrostou bez zanícených nadšenců. „Díky, trenére je místo, které komukoliv umožňuje poděkovat svému trenérovi a vyjádřit to tím, že ho nominuje do soutěže,“ říká Petr Rydl, organizátor soutěže ze Spolku pro podporu mládežnického sportu.
Trenér mládeže roku 2015 může být z jakékoliv sportovního odvětví a vyhraje pobyt pro sebe a svého svěřence v jednom z prestižních světových tréninkových center v hodnotě 100 000 Kč a jeho klub či oddíl dostane přilepšení v hodnotě 50 000 Kč na přípravu dětí. Ty navíc získají možnosti poznat a zatrénovat si se svými idoly, předními českými sportovci. Vyhlášení soutěže proběhne v listopadu letošního roku.

Žádné komentáře: