neděle 24. listopadu 2013

I neděle patřila volejbalu, sobota byla úspěšnější.

 V neděli se pustily do volejbalových bojů mladší žačky a kadetky.
Mladší žačky A opět v domácím prostředí přivítaly čtyři soupeře. Holky začínají s Prostějovem, který útočíl hlavně prsty, ale hlavně chytře. Již po prvním setu mohly být holky bez trenéra a ani rozhodčí se na to nechtěl dívat - strašné! V dalších dvou setech se holky přece jen vzpamatovaly a vyhrály. Následuje Šumperk a i zde je to nahoru - dolů, ale tentokrát ve třech setech prohráváme. Třetím soupeřem je vedoucí družstvo soutěže z Lanškrouna. Družstvo je to velice pohyblivé a odvážné v útoku, my uhrajeme jen set. I poslední zápas s Uničovem hrajeme na tři sety a zde již druhý a třetí set má z naší strany slušné parametry.
Trenér hodnotit raději nechtěl........ Pohled můj, který vše viděl z výšky- slušný příjem, pokud si dají holky říct tak se nebojí v útoku. Ale pohyb k míči- mizerný, chtít vyhrát.....neznámý pojem.....bojovnost.....
Dnes třetí místo.
B družstvo- hodnocení trenérky-první dva zápasy v Prostějově, nebylo co hodnotit, vůbec holky nehrály a vše bylo špatně. Třetí zápas se sice také prohrálo, ale výkon byl velmi dobrý, tak alespoň tak.
Kadetky hrály poprvé na hale a soupeř nejtěžší - vedoucí družstvo soutěže z Prostějova. A bylo to vidět. V prvním zápase chyba na chybu a hladká porážka. Ve druhém holky vyhrají alespoň set a ke druhému byl kousek, ale to by se nemohli dělat takové hloupé chyby jaké opět vyrobily. Drobná pochvala pro......Terku za bojovnost.
Tabulka  : http://www.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=5153

Žádné komentáře: