neděle 3. listopadu 2013

Splnili úkol a hráli výborně !!

Fotky : http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/Cesky_pohar_F-M/
Starší žačky odjely v sobotu ráno žlutým autobusem splnit úkol ve Frýdku - postoupit do první osmičky Českého poháru nejlépe z prvního místa. Začínáme s Ostravou, mám obavy z prvního zápasu, ale holky hrají klidně a soupeře přehrajeme. Následuje soupeř z Prahy, kde se po pár míčích hned dostává do hry lavečka-bylo to opravdu snadné. Ani Zlín neměl nárok. Dolní Újezd chvíli zlobí, aby byl zničen tvrdým útokem. Poslední sobotní zápas a výborné družstvo z Vrchlabí opírající se o výborné smečařky. V prvním setu hrajeme velmi pozorně a soupeře přetlačíme. Soupeř ještě přitvrdí v útoku a Jolana začíná řádit....Ve třetím setu je to vyrovnaná bitva, začínáme hrát opatrně, škoda..... Nejlepší zápas turnaje těsně prohráváme.
V neděli ráno bleskne naděje, Vrchlabí prohrává druhý set s Ostravou, ale rozhodující set zvládne. Jdeme na Lanškroun- musíme vyhrát. Začínáme špatně 3 : 9, ale potom se rozjedeme a soupeř uhrává 2x 14 bodů. Před posledním zápasem s Frýdkem víme, že nemůžeme být horší než druzí. Začneme s lavečkou, ale holky hrají dost ustrašeně, prohrajeme první set, vrátím na hřiště elitní útočnice a ty se postaraly o vítězství.
Chválit - celé družstvo. Odjíždíme Pendolinem a jsem velice spokojený!! Vytvořila se bezva parta a je zde opět radost ze hry.
  Vrchní řada zleva- Viola, Koci, Kača I, Iva, Kristy Klečící- Gábina, Kača II,KačaIII,
   Ležící- Natoš, Anďa

Žádné komentáře: