neděle 14. září 2014

Starší žačky velmi dobře ve Frýdku - poslední příprava

Fotky - http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/
             http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/Frydek_-_Mistek_2014_5_misto/

 Poslední přípravný turnaj před zahájením sezony odehrály starší žačky ve Frýdku, kde domácí oddíl pořádal již 30 ročník Kučerova memoriálu. A je potřeba říct, že se sešla jednoznačně nejkvalitnější konkurence ze všech přípravných turnajů. Do Frýdku se sjelo 16 družstev z Polska, Čech a Slovenska.
 Začínáme v malé tělocvičně s kapitánkou na lavečce ( viróza) a než se s tím holky srovnají tak třikrát prohrajeme. Nehrajeme dobře a je potřeba holkám připomenout, že fakt volejbal hrát umí. Ve čtvrtfinálové skupině přiděláme řádné vrásky domácím - holky hrají výborně a vyhráváme 2 : 0, následuje opět silné družstvo z Poltáru a opět vítězství, tentokrát 2 : 1. Výkon zase výborný. Jsme krok od postupu do první čtyřky. Čeká nás Ostrava, která zatím hlavně prohrává. Bohužel holky zápas nezvládnou a soupeři se daří vše na co sáhne........ velká škoda. V neděli ráno hrajeme s KP Brno, opět slušný výkon a vítězství 2 : 0. Jdeme hrát o páté místo s Lanškrounem. Družstvo je již hodně unavené, žádný velký volejbal nebyl k vidění, přesto ve třetím setu vítězíme 18 : 16. Za víkend pochvala pro celé družstvo, přesto pro odměnu pro nejlepší hráčku si jdou zaslouženě Ségry.
 Přípravu máme úspěšně za sebou a spousta těžkých soupeřů nás dokonale prověřila. Je pozitivní to, že holky si začínají víc a víc věřit a pokud respektují pokyny ( poznat levou a pravou stranu......že) tak se opravdu můžeme měřit s každým.
 Kristýna Velclová, Áďa Višňovská, Gábina Orvošová, Naty Bayerová, Kača Samuelová, Ségra, trenér Miloš Papcun, Ségra, Kristy Jarošová, Iva Vrtalová


Žádné komentáře: