neděle 28. září 2014

Sezonu zahajujeme parádně - v Brně jednoznačný postup mezi nejlepší.

 Prvním kdo vstoupil do ostrých soutěžních bojů byly starší žačky. Do Brna se o víkendu sjelo 24 družstev z celé Moravy a východních Čech. Hrál se velmi důležitý turnaj, který nastínil rozložení sil žákovského volejbalu v letošní sezoně. V přípravě jsme udělali spoustu práce a tak jsme napjatě očekávali víkend.  Jednoznačně nejtěžší skupina a rozpis, který mne uváděl v úžas, slibovaly drama po oba dny. V sobotu ráno začínáme se Svitavami a začínáme neuvěřitelně - porazíme se sami ! Soupeř určitě nehrál špatně, ale pokud v prvním setu zkazíme devět servisů, a nevynucené chyby se ani nedaly spočítat... Následuje F-M, hrajeme s nimi letos již počtvrté, náš výkon je úplně jiný, prostě dobrý - vyhráváme důležitý zápas! Slabší Moravská Třebová nám problém nedělá. V základní skupině končíme druzí. Nedělní ráno - prvním soupeřem jsou rivalky z Prostějova. Holky plní všechny pokyny, hrají odvážně - v prvním setu soupeř uhraje 12 bodů ! Jsme lepší i ve druhém setu. První krok učiněn. Potěší pochvala od trenérky soupeře -" Máte vynikající pole!" Děkuji. Odpočineme a jdeme do boje se Znojmem, které vyhrálo základní skupinu ve vedlejší hale. Naše holky ovšem předvedou koncert, první bod soupeř uhraje za stavu 9-0. Protivníka drtíme pestrou ,
přesnou hrou. Již teď máme splněno - jsme v první osmičce. Posledním soupeřem je Lanškroun. Holky jsou již hodně unavené, nicméně prohrát nechtějí a nepěkný zápas končí Peťa esem ve třetím setu 18 - 16.
    Je velmi potěšitelné, že jsme všem ukázali, že s námi v letošní sezoně musí velmi vážně počítat.
Pochvala pro všechny hráčky : Any Kubátová, Kristy Jarošová, Iva Vrtalová, Gábina Orvošová, Kristy Soldánová, Hanka a Jana Spěvákovi, Eli Šišková, Kristy Velclová a Peťa Langerová.
 

Žádné komentáře: