neděle 26. října 2014

Český pohár začínáme skvěle - z Bílovce vezeme výborné 2 místo

 Poslední říjnový víkend strávily starší žačky v Bílovci, kde v krásné hale odehrály první kolo Českého poháru. Odjíždíme kompletní, v týdnu holky vypadaly na tréninku velmi dobře a tak jsem věřil v dobrý výsledek. Začínáme s domácím velmi kvalitním týmem s výbornou blondýnkou útočící z každé pozice. Těžký zápas vyhráváme 2 : 1, následně porážíme bez problémů Ostravu a jdeme na výborné Brno. Výborný zápas prohráváme ve dvou koncovkách, kdy jsme nedovedli ubránit výbornou smečařku soupeře. V posledním sobotním zápase holky opět zvednou hlavu a poráží Českou Třebovou. V neděli ráno začínáme s Hradcem Králové, kdy si prohraným setem trochu komplikujeme situaci. V dalším zápase po velmi kvalitním výkonu porážíme poprvé v sezoně Svitavy! Již teď nebudeme horší než třetí, na druhé místo potřebujeme s Prostějovem uhrát set. Nedali jsme soupeři šanci, vyhráváme poměrně jednoznačně. Končíme druzí za výborným  Brnem. Skvělý výsledek !!
Moje hodnocení - skvělý servis, výborné plnění taktiky v jednotlivých zápasech. Síla družstva se ukázala v krizových momentech, kdy prohráváme o pět, šest bodů a přesto vítězíme. Vynikající výsledek !!

Hodnocení kapitánky  : 
   Samozřejmě jsem naprosto spokojená s výsledkem, který jsme uhrály. Daly jsme si s holkama za cíl být do třetího místa, což se nám povedlo. Jsem ale taky ráda za to, jaký jsme předváděly volejbal. I když jsme měly slabší chvilky, vždycky jsme dokázaly zvednout hlavu a vývoj zápasu otočit. Myslím, že teď nebudu mluvit jenom za sebe, ale za celý tým, když řeknu, že jsme si to na hřišti užívaly, konečně zvedly ruce nad hlavu i ty, u kterých to nebývalo zvykem.:-) Začínám si myslet, že můj, i trenérův sen by se mohl proměnit ve skutečnost,ale nepředbíhejme, ještě nás čeká náročná cesta. 

Žádné komentáře: