sobota 4. října 2014

Vítězná sobota - šest bodů zůstalo doma

 Ve druhém dvojkole ligy kadetek šly v soutěži poprvé do boje starší žačky posíleny jedinou kadetkou Markétou Kubíkovou. Soupeřem byl tradiční rival z Prostějova, který má družstvo stejně jako my složené ze starších žaček. Do prvního zápasu vstupujeme velmi dobře, výborně přijímáme a hodně míčů " zadarmo"
proměníme v body. Vedeme 2 : 0 a na hřiště jdou mladice, na které, ale dolehne nervozita a moc se nedaří. Základní šestka ve čtvrtém setu v klidu dohraje. Do druhého zápasu vstupujeme mizerně, nesoustředěně na rozdíl od soupeře, který hraje dobře, prohráváme první set a ve druhém setu to také dlouho vypadá zle nedobře. Důrazná domluva ve druhém oddechovém času mužstvo probudí, vyhraje koncovku a ve třetím setu dovolí soupeři jen 11 bodů. Vítězství za tři body si nenecháme ujít a vítězíme 3 : 1.
Dnes pochvala za první zápas, pro mladice - více odvahy a koutky nahoru i když se nedaří. Jmenovitě pochvala pro Markétu Kubíkovou za velmi slušný výkon a Any Kubátovou zvláště za výborný servis a několik výborně zrežírovaných akcí.



1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

super