neděle 12. října 2014

Krajský přebor - jedni výborně, druzí s rozpaky

 V neděli pro všechny starší žačky začal krajský přebor, do kterého jsme letos přihlásili dvě družstva. Kvalifikace se  konala v Přerově, bohužel místo ve sportovní hale se hrálo v několika školních tělocvičnách.
A - družstvo potvrdilo ve své skupině roli favorita a suvereně porazilo všechny své soupeře, kdy určité obavy jsme měli pouze ze Šumperka, ale holky nedali soupeři šanci myslet na výhru byť jednoho setu. V utkání o postup do první skupiny porážíme Přerov B, kdy v prvním setu soupeř uhraje 3 body a ve druhém 11 bodů. Musím dnes družstvo pochválit za pozornou hru, kdy nepodcenili žádného soupeře - hrálo se stále naplno. Ocenění pro všechny tři nahravačky, kdy hrály s přehledem a daleko lépe než v sobotu.
B - družstvo, většina holek odehrála první zápas v sezoně a já čekal alespoň jedno vítězství, nepovedlo se. Hodné družstvo, kterému chybí lídr, který by razantně zvedl prapor a vedl družstvo k vítězství. Je velká škoda, že začneme ve třetí skupině, ale na druhou stranu nám turnaj ukázal na čem musíme hodně pracovat.

Žádné komentáře: