sobota 21. února 2015

Krajský přebor - rozhodne poslední turnaj

 V sobotu jsme museli hrát na třech místech a tak nejdůležitější bylo dát vůbec družstva dohromady.
A-družstvo starších žaček hostilo první skupinu a cíl jsme měli jediný-  vyhrát! Pouze to nám dávalo šanci na celkové vítězství. Začínáme s Přerovem, ale to v letošní sezoně není soupeř, který nás ohrozil. Následuje Šumperk, který nás minule potrápil, ale dnes to byl jednoznačný zápas, respekt soupeře poslal do kolen.
Ve třetím zápase s Prostějovem je začátek hodně vyrovnaný,soupeř ještě vede 18 : 15, ale to bylo z jeho strany dnes vše. Holky zaberou - Soli uhraje několik těžkých balonů a koncovku v klidu uhrajeme. Ve druhém setu nasadíme od začátku k trháku, hrajeme velmi klidně a hlavně dobře. Soupeř uhrává pouze 9 bodů. poslední na řadu přichází Šternberk s nešťastným trenérem, který glosoval výkony svých hráček - Nehrají, strašné. A holky ze Štb. jeho slova potvrdila i v posledním  zápase s námi (6, 6)
Hodnocení - holky, dobré to dnes bylo !!
B- družstvo hrálo v Uničově kdy družstvo bylo doplněno třemi mladšími hráčkami. Dnes to bylo bez vítězství, první hodnocení trenérky ...... no až vychladla tak našla i drobná pozitiva.
Velmi kombinovaná sestava hrála v šesti ligu kadetek v Boskovicích. Tak podle předpokladů bez setu, když hledala trenérka pozitiva.......... chvíli to trvalo, ale nakonec našla - Byli jsme brzy doma!
FOTKY -http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/

Žádné komentáře: