neděle 1. února 2015

Neděle patřila mladším žačkám

 V neděli proběhlo další kolo KP mladších žaček. A protože v minulém kole jsme dvakrát padali tak tentokrát jsme věřili v postup....dvakrát.
A-družstvo odjelo do Šumperku s cílem postoupit do první skupiny. Holky dvakrát vyhrály 2 : O, ale rozhodující souboj s Přerovem prohráváme ve třetím setu, škoda. Pochvala pro Kristýnu s Eliškou, ale je potřeba, aby bojovalo celé družstvo, hrát za áčko si každý musí zasloužit!
B-družstvo hrálo doma a zde se postup podařil. Viděl jsem z výšky a jsem rád, že můžu pochválit. Holky hrály bez velkých hloupých chyb a hlavně hrály odvážně. Podání se nekazilo a hrály to co se učí na tréninku!
Pochvala pro celé družstvo.
C-družstvo hrálo na Tererce a tentokrát se nepodařilo vyhrát ani jeden zápas. Holky jsou šikovné, jen tomu chybí víc bojovnosti a nasazení.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Starší žačky hrály v sobotu v Lanškrouně 1. ligu a prohrály 0 : 3, 0 : 3. Komentář- čeká nás v týdnu spoustu práce!!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den. Nějak to nechápu. Podle výsledků vidím i družstvo Olomouc "C", ale žádná zmínka.
Stejně tak naleznu informace o KP juniorkách, ale že je to vlastně družstvo "B" a SK UP Olomouc má i 1. ligu juniorek jako družstvo "A" není nikde uvedeno.
Prosím aby administrátor zajistil na tomto webu všechny informace kolem mládeže SK UP Olomouc.
Děkuji

KH

admin řekl(a)...

Nevím kdo je KH, jednu vítku beru, druhou ne, web je primárně určen žačkám jak je zde uvedeno. Pokud mi napíšete a podepíšete se vysvětlím mailem. Miloš Papcun