neděle 8. března 2015

Finále Českého poháru - páté místo

Finále ČP se uskutečnilo tradičně v Bílovci a naše družstvo sehrálo v turnaji velmi důstojnou roli. V pátek nám los přisoudil dvě Plzeňská družstva. Začínáme s VŠ a je to bitva do posledního balonu a ten vítězný patřil nám - třetí set 19:17. Na začátek pěkné drama. Lokomotivu Plzeň přehráváme 2 : 0 , nálada v družstvu je výborná - jdu si dát vychlazenou Plzeň. Sobotu začínáme s Kladnem a je to výborný volejbal z obou stran, ale potřetí v sezoně je neporazíme... ve třetím setu prohrajeme 13 : 15. Následuje domácí Bílovec - vyhráváme 2 : 0. Na závěr soboty největší favorit - Olymp Praha. Hrajeme výborně a urveme první set, bohužel nejtěsnějším poměrem prohrajeme druhý set . Unavená šestka již nemá síly ve třetím setu.
V neděli si v prvním zápase vybereme slabou chvilku a s Brnem po zásluze prohráváme 0 : 2. Nehráli jsme dobře. Na závěr nás čeká výborná Příbram - pokud vyhrajeme budeme třetí. Minulý zápas je zapomenutý a opět hrajeme výborně. Vyhrajeme první set a ve druhém vedeme 15 : 9, bohužel přichází na servis hráčka, která vezme osud zápasu do svých rukou - neumíme si poradit s výborným servisem a rázem prohráváme o tři body..... Ještě zvedneme hlavu srovnáme na 23 : 23, ale koncovku nezvládneme. Zklamané družstvo následně hladce prohraje třetí set. V turnaji končíme se vztyčenou hlavou na pátém místě. Celkově v letošním ročníku ČP obsazujeme velmi slušnou sedmou příčku, z Moravských celků je před námi pouze Brno. S výsledkem a hlavně s předvedenou hrou jsem byl velmi spokojen. Všem jsme ukázali, že s námi musí v závěru sezony velmi vážně počítat. Vyzdvihnout je potřeba hlavně výkon Gábiny a Any.
 Celkovým vítězem se stává Olymp Praha před Příbramí a Brnem.
Fotky : http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/

 Vrchní řada zleva : Miloš Papcun trenér, Kristy Jarošová, Eli Šišková, Terka Štěpánková, Iva Vrtalová, Marcela Fantalová as. trenéra
Prostřední řada zlava : Kristy Velclová, Peťa Langerová, Kristy Soli Soldánová,
Dole : Gábina Orvošová, Anďa Kubátová
                                                             Bitva s Olympem
                                     ....... trvalo to, ale fakt se umíme již řádně radovat!  

Žádné komentáře: