sobota 21. března 2015

Vítězem krajského přeboru je - OLOMOUC !!

 Sobota nám přinesla závěrečné kolo krajského přeboru a poprvé v sezoně jsme cestovali do Prostějova. Vše začalo špatnou zprávou již v týdnu kdy horečka skolila kapitánku. Přesto jsme odjížděli s odhodláním dnešní turnaj vyhrát. Los nám servíroval postupně soupeře od nejlehčího po finále s Prostějovem. Béčka Přerova i Prostějova spolu se Šumperkem pro nás nepředstavovaly žádný problém a šlo se do finále. A finále bylo na úrovni - hodně diváků, kvalitní rozhodčí a bojovně naladěná družstva. Od prvního balonu jsme kvalitním servisem soupeře zatlačili do defenzivy. Holky hrají velmi dobře a set nám jasně patří. Ve druhém setu domácí zvednou hlavu, začátek je velmi vyrovnaný. Za stavu 7 : 7 na nás přichází slabší chvilka, kazíme čtyři servisy a prohráváme o čtyři body. Po jediném našem dnešním oddechovém času se vracíme k poctivé práci , Soli předvede několik skvělých zákroků v poli a vývoj se začíná obracet - koncovka již patří jen jednomu týmu a to je naše družstvo !! Celkové vítězství v kraji je naše na krku se zhoupne zlato. Potěšíme rychle Anďu a holky si užijí chvilku slávy.
 Pochvala pro celé družstvo, kdy holky jsou daleko sebevědomější a dokáží se úspěšně vyrovnat i se slabšími chvilkami. Nicméně nás čeká měsíc perné práce.
Fotky najdete na - http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/

 Nahoře zleva : Miloš Papcun trenér, Kristýna Velclová, Hanka Spěváková, Kristy Soldánová, Terka Štěpánková, Peťa Langerová,
Dole zleva : Gábina Orvošová, Iva Vrtalová, Kristy Jarošová.
Chybí : Jana Spěváková, Eli Šišková, Any Kubátová


Žádné komentáře: