neděle 15. března 2015

Mladší žačky - v neděli na hale a dobře !!

V předposledním kole mladších žaček jsme na hale hostili první a druhou skupinu a protože se již blíží konec sezony a medaile jsou na dohled tak zvláště první skupina přinesla velmi dramatické zápasy.
A družstvo hned v prvním zápase hraje s Uničovem a jde o hodně, vítěz bude mít ke stříbru blíž. Bohužel po velmi vyrovnaném zápase je veselo u soupeře, prohrajeme 1 : 2. Následuje souboj s výborným Lanškrounem a poprvé v sezoně soupeře porážíme a byl to z naší strany odvážný a dobrý výkon. V posledním zápase prohrajeme s kompaktním družstvem z České Třebové, ale ani zde se holky neměly za co stydět, opět byl slušný výkon. Pochvala dnes pro Peťu a Naty za slušný výkon v útoku. Cíl byl splněn, udrželi jsme se v první skupině a o tom jaká bude medaile rozhodne poslední kolo.
B družstvo dnes šlo do turnaje s jediným cílem udržet se ve druhé skupině. A naše "mladé hubené pušky" úkol splnily. Prostějov a Přerov byli sice nad naše síly, ale kluci z České Třebové odešli poraženi. Výkon - tak snahy tam bylo hodně, ale vzhledem k tomu, že trenér pouze jednou rozezlený vletěl do hřiště a "vysvětloval" tak to nebylo tak špatné!
Fotky : http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/


Žádné komentáře: